Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag i Big Brother?

God morgon. Antar att inte alla såg Big Brother igår utan kollade på Hockeyn? Madde åkte iaf ut. Och två tjejer kom in i huset som ''mullvader''. Det var det jag snackade om förut i bloggen. Möten jag var på när jag skulle få komma iväg lite.

Jag sa att jag skulle gjort det om jag fick gå in själv. Fick tips från coachen. Pratade med min mentor, Calle (BESÃ?K HANS BLOGG!!!) och han är klok när det gäller såna här saker. Så nu vet ni vad det där hemliga mötet handlade om, jag skulle alltså INTE vara en vanlig deltagare utan gå in på uppdrag från produktionen och fixa med lite stuff. Ska bli superspännande att följa BB denna vecka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilken tur att du inte gjorde det! Jag gillar verkligen den Dasha som jag ”känner” genom bloggen och den hade förstörts om du hade gått med i någon såpa, även om det bara var för att ”fixa” lite under 1-2 veckor. Nä, usch forsätt bara va den goa-icke-såpa-kändis-Dasha! 🙂 Kram

    2011-05-16 19:45:49
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind