Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tips på att orka träna

Ni vet den här känslan när man planerat att träna men så ligger man i soffan och har det så himla varmt och mysigt… Då är man inte jättesugen på att ta sig någonstans överhuvudtaget.

Men då har jag några saker jag brukar tänka på som oftast får mig att ta mig ut på powerwalken eller gymnet.

1) Brukar tänka på den där klänningen som jag vägrar slänga för att den är så fin men jag inte riktigt kan ha för att magen är lite för stor och armarna ska vi inte prata om.

2) Sen har jag en drömkropp i huvudet. Jag vet att jag förmodligen aldrig kommer se så ut (eftersom jag för det första bara är 170cm och drömkroppen 180cm) men så brukar jag ändå tänka på den och att jag aldrig kommer komma i närheten av den om jag ligger kvar i soffan.

3) Sen gillar jag det här tugget, att kunna säga (läs skryta) när någon fråga vad jag gjorde igår/i veckan: ”Nä, jag körde ben på gymmet igår”. Ã?lskar verkligen att säga det. Känns lagom kaxigt.

Hoppas detta hjälpt er något. Jag tror förövrigt att våren kommer komma tidigt i år, skinnjacka och barbent vid slutet på Mars. Så nu kör vi!

20120111-213154.jpg

20120111-213206.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Dasha! Vill berätta om min dag idag, för den handlar om dig. Imorse vaknade jag vid 10 och tänkte: Faan hela dagen är förstörd. (eftersom jag vaknade så sent). Knäppte på en film och åt frukosten i sängen. Hade planerat en löparrunda men kollade ut genom fönstret och såg att det stormade som fan. Men så kom jag och tänka på ditt blogginlägg. Jag har plockat fram ett par jeans som satt som ett smäck och som jag fick världens rumpa i för två år sen och som jag inte får upp över låren nu. Så klädde jag på mig, satte igång din tränings spotifylista och begav mig ut i stormen. Kan ha varit den värsta promenaden jag varit med om, men jag blev peppad av ditt blogginlägg och gjorde det ändå. Utan dig hade jag nog legat i sängen och degat resten av dagen! Tack för att du finns och inspirerar bästa Dasha! Kram Kram

  2012-01-13 22:31:09
  Svara
 • Kan va man få en sån där jacka? Skulle va fett coolt

  2012-01-12 18:38:22
  Svara
 • Ja.. fina nu är!

  2012-01-12 00:10:07 http://dashagirine.se
  Svara
 • Grymma tips! Brukar också visualisera i skallen vad det ger för resultat. Sen känns det ju så mycket mer värt att kunna hänga i soffan om man har släpat ut sig själv först! 🙂

  2012-01-11 23:22:11 http://inspireme.spotlife.se
  Svara
 • Skitskoj att läsa om träning i din blogg! Själv tränar jag inför kustjägarstesterna som går o november. Sedan är det sjukt härligt att ha en PT som hjälper en påvägen:)

  2012-01-11 22:42:04 http://mathildaekdahl.se
  Svara
 • hehe själv är man 180 men har inte drömkroppen, än. den kommer nog under 2012 tror jag!

  2012-01-11 21:49:42 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind