FITNESSGURUN + DASHA = BEACH 2012

 

Igår hämtade jag ut allt mitt stuff från Fitnessgurun!!!

Jag är så peppad. Men så peppad man kan vara inför sommaren PLUS att jag vet att Petra gått ner hur mycket som helst på detta och då är jag så sugen på att komma igång nu och få en så hård rumpa att folk ska tro att jag stoppat in en kastrull innanför byxorna. Är ni game?

Okej jag beställde:

Jordnötssmör för att det är grymt mellanmål. Det är en av mina svagheter. När eftermiddagsdippen kommer på kontoret så sträcker jag mig gärna efter någon snabb kick (i form av choklad osv). Men detta ska tydligen göra susen.

– Sen köpte jag tre olika smaker av proteinpulver för det är bra efter träning och speciellt som mellanmål! Jag hade något annat proteinpulver hemma men så kände jag att om jag nu ska köra på detta så kanske lika bra att köra helhjärtat och jag tycker inte de va så dyra… Proteinburkarna kostar endast 149:- (!!!)

Proteinpulver Power för prestationsökare som man tar innan träning för maximal energi osv.

– Och så var det special erbjudande på två olika piller för maximal fettförbränning så jag slog till på det med. ''Heat'' tar man två gånger dagligen och ''Heat Healt för fettförbränning under natten'' tyckte jag lät som en dröm.

Jag tycker det känns väldigt skönt och tryggt att det är en Svensk sida med svenska produkter och ägare och inga konstigheter. ÄR NI MED MIG? Ska ni också ge allt för att kick as i sommar? Mitt mål är att ha jeans och magtröja. Och inte fuska och ha ett par höga jeans utan jag ska ha låga jeans. Det har jag inte haft sen jag var 14 tror jag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
  • Pretty! This has been a really wonderful post. Many thanks for providing these details. hipódromo camarero carreras en vivo hoy domingo

    newsmax live streaming 2023-07-15 08:30:16 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
    Svara
  • it’s awesome article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

    free horse racing streams 2023-06-26 23:36:55 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
    Svara
  • Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff. https://freehorseracingtv.com/live2/

    www.hipodromo-camarero.com 2023-06-26 09:05:49 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
    Svara
  • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. ren tv canlı izle

    Svara
  • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. pamestoixima

    william hill racing tv 2022-12-28 20:06:42 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
    Svara
  • Veryy rapidly this web site will be famoous among all blog users due to it’s pleasant articles

    karşıyaka evden eve nakliyat 2022-12-09 07:38:00 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
    Svara
  • JA! Och belgisk choklad är magisk också.

    2012-04-11 08:49:13 http://dasha.se
    Svara
  • Jag kan inte dricka andra proteinpulver efter jag började med One Whey från Fitnessguru! Alla andra proteinpulver smakar SK*T i jämförelse?

    Blivit lite beroende av Jordgubb & Vit Choklad smaken tror jag

    2012-04-05 03:04:44
    Svara
  • Jag plockade EXTRA ALLT. Hehe.

    2012-03-29 15:50:54
    Svara
  • Sedan när blev mjölkprotein kemikalier? Läs på? Fitnessguru gör naturliga kosttillskott och har vunnit flera smaktävlingar!!!

    2012-03-28 11:46:48
    Svara
  • Håller med.

    2012-03-27 22:59:38
    Svara
  • För er som undrar om heat och vill gå ner i vikt så kan jag säga att det är den effektivaste fettförbrännaren jag någonsin använt mig av. Provade förut Oxyelite och den mådde jag bara dåligt av.. Heat gick jag ner 3 kg på 1 vecka av (tog bort min svullna mage) sen gick jag ner 1 kg i veckan efter det med bara promenader 🙂

    2012-03-27 20:02:55
    Svara
  • För min del var det inga klagomål inblandade i min kommentar. Det var en ärlig omtanke och inget renare än det.

    2012-03-27 19:56:37
    Svara
  • Orka klaga! GO DASHA!

    Varför skulle något vara onyttigt bara för att ni säger det? Kolla på Petra hon har ALDRIG sätt bättre ut än nu eller mått bättre om man skulle kolla hennes blodvärden skulle de säkerligen vra mycket bättre.

    Sen när var det dåligt att dricka mindre alkohol, äta nyttigare och äta rätt kost och kosttillskott?

    P.S. Jag har själv använt Heat & One Whey och kan bara säga att det är det godaste proteinpulvret jag ätit i mitt liv. Slängde allt tidigare protein jag köpt 🙂

    2012-03-27 19:50:54
    Svara
  • Jag tycker att det ska bli jättekul att läsa om din träning och dina framtida resultat! Jag har själv börjat använda mig av Heat-tabletterna och mår toppen! Jag är ute efter ett nytt proteinpulver eftersom den smak jag har nu har utgått. Då smaken är ganska viktig enligt mig vore det kul att höra vilken smak av de tre du beställt du tycker smakar bäst 🙂

    2012-03-27 16:59:52
    Svara
  • Hej! Jag håller verkligen inte med de andra. Jag har nämligen länge tänkt ta tag i detta med piller och pulver – som en kick-start! Jag var inne på fitnessguru.se för att se deras utbud. Jag undrar bara om du köpte ett paket (kanske dietpaketet?) eller plockade du ihop det helt själv?:)

    2012-03-27 16:05:15
    Svara
  • Känner ett visst obehag av den här hetsen också. Sunda kroppar i all ära – men det känns som att vi firade nyår igår och att idag är den första dagen ”på det nya livet”. Jag vet hur lätt det är att påverkas av andra, man ser bara vilka kommentarer Petra får på sin viktnedgång – det är tjejer som också vill gå ner, vill veta exakt vad som äts och hur träningen ser ut. Hur hälsosamt det än ser ut så vet alla att när man väl är inne i matchen är det svårt att höra när domaren blåser av den – dvs när man ska stanna. Ta inte det på fel sätt, jag tycker att ni verkar vara smått fantastiska hela högen – jag är bara en allmänt orolig person som vuxit upp med störningar och hets alldeles för nära – var bara rädda om er. Det är så himla himla lätt att falla dit. Och att säga ”bli kick ass fit” – man förstår – att det är ren och skär viktnedgång man vill åt. Det jag egentligen ville säga var att ni är vackra, fina unga kvinnor. Glöm aldrig det.

    2012-03-27 15:01:39
    Svara
  • Är verkligen inte med er..Herregud sluta proppa i er kemikalier o skit i heat tabletterna o ät nyttigt, lagom o balanserat o rör på er. Tappar repekten totalt när det plötsligt handlar om att banta ner sig, eller som ni kallar det komma i kick ass form…Det kan man dessutom göra på ett vettigt sätt utan massa piller!

    2012-03-27 13:34:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!