Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Såhär ska man göra. Se och lär!

 

Som bloggare får man ju väldigt mycket saker skickade til sig och ni vet att i den här bloggen är  det inte jätteofta det kommer upp reklaminlägg. Men när någon skickar något bra till mig. Som rä en upplevelse från början till slut VILL man skriva om det.

 

Kolla tex på förpackningen. Hur fin?

20120515-172410.jpg

När jag öppnade såg det ut som ett litet cirkustält.

20120515-172417.jpg

Så visade det sig vara en liten speldosa. När jag vred på den så snurrar den och spelar musik. Jag vart kär. Tack snälla DEICHMANN för denna mysiga mackapär som jag nu kommer ha på mitt skrivbord och titta på och bli glad. Ska in till eran butik och köpa mig något idag tror jag minsann. Älskar och verkligen helhjärtat uppskattar såna här saker. Och det är självklart jag vill tipsa er om dem då.

20120515-172424.jpg

20120515-172431.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind