Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

God morgon MÅNDAG

Vilken helg. Vågar nästan kalla den för perfekt. 

I fredags hade vi kick off med nya kontoret. Vi sitter tillsammans med företaget PROBAG och hade därför kick off:en tillsammans. 

Tanken var att ha en femkamp på Grönan men eftersom att det skulle regna så bestämde vi oss för att göra en egen femkamp här i stan. Så här såg schemat ut: 

Ett av stoppen var i våran butik. Där fick de tre olika lagen 50kr var att handla en helt ny outfit för. Tyvärr kan jag inte publicera bilder på dem för att jag lovat. Men de var väldigt kreativa på 40 minuter. 

Efter butiken så gick vi hem till Damon där jag hade förberett med en playlist på Spotify med låtar de skulle gissa på. Sen gick vi till kontoret och hade Kräftis

På lördagen sponsrade vi ett event på Gärdet. Det hette LCHF-loppet och jag hade ett gäng tjejkompisar som sprang det med våra t-shirts (obs, Ziperall har inga t-shirts utan jag hade tryckt dem). 

På vägen därifrån åt jag en glass från 7 eleven. Den var väldigt god för att vara ”nyttig”. 

Jag gick hem till Damon. Där somnade jag på soffan. Och sen såg vi en film. Och sen handla vi middag och lagade biff med thaisallad. Drack några glas rödvin och sen åkte jag hem för att slira om till nattliv men jag ångrade mig när jag väl var hemma så jag gick och la mig. 

När söndagen kom så var jag pigg och utvilad så började dagen med en powerwalk med Frejsi. Men den varade inte länge pga spöregnet. Så jag gick hem och tävttade och sen skulle jag och Isa gå ut och gå men det regnade fortfarande så vi kollade på serier. Sen åkte jag ner på stan och åt lunch på Tures med Mille och Sträb

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt