Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Favorit i repris

Kör en favorit i repris idag. Hade ändå jeansvästen förra veckan också men vet ni jag tycker inte det gör något. Inga trosor jag återanvänder direkt. Och den är ju så fin! 

Solisar: bypm.se

Halsband: H&M

Linne/Blus: Massimo Dutti
Jeansväst: Wrangler

Byxor: ACNE
Skor: Lanvin
Väska: Chanel

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej dasha! jag undrar hur du lyckas ha rad med allt – ny lagenhet, resor, chanel vaska osv. jag jobbar heltid men kanner aldrig att jag har rad med nagot! har du nagot ultabra spartips? hur gor du? eller kommer pengarna fran nagon annanstans? typ forladrar? tacksam for svar/ slosa

  2012-08-28 11:31:29
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till linn:
   Okej får jag börja med att fråga vart jag rest nånstans? När alla haft semester i sommar så har jag jobbat – hela sommaren. Till att börja med. Sen har jag ju inte cash:at upp lägenheten? Jag har ju tagit lån. Om vi ska vara såna så har jag inte varit utomlands sen augusti förra året (Moskva i vintras men det var buissnes). Sen har jag varit på JOBBRESOR. Det är inte samma sak. Tex London i våras. Men renodlad semester har jag inte varit på sen augusti förra året.

   Dasha 2012-08-28 14:15:18 http://dasha.devote.se
   Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind