Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fest och helg och Måndag

Herregud. Nu är äntligen världens läskigaste vecka över. Och då pratar jag inte om att det varit Halloweenvecka. Utan om att jag utmanat mig själv med att gjort saker jobbmässigt jag aldrig gjort förr. Projektleda 30 människor är fruktansvärt läskigt. Men en enorm kick så här i efterhand.

Jag har lärt mig mycket de senaste veckorna. Förmodligen lika mycket som jag lärt mig det senaste halvåret sammanlagt. Det är nyttigt att vara rädd och nervös. Man känner att man lever. 

Är glad att min chef utmanar mig. Svär på honom emellanåt när allting känns hopplöst och jag känner mig som ett vilset barn. Men känner mig odödlig den här morgonen. När jag summerar veckan och kommer fram till att jag har gjort allt jag skulle felfritt. Sen brister det alltid på andra håll men man kan inte förutse allt. 

Är glad att leva idag. 

Har en del bilder på våra hoodisar som ni kommer få se senare under dagen! Den jag har på mig där tex! MAGISK VA?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind