Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ben and Jerrys

Wiiie går fick jag besök av en kossa som jag fick Ben and Jerrys glass av. De hälsade att de också kommer finnas på Way out west osv. Urmysigt. Såna här utskick gillar man. Hur gullig är inte tjejen i dräkten? 

Ibland stannar jag upp och försöker ta in hur mycket roligt jag får vara med om. Vad tycker ni? Är inte det hur kul som helt när det kommer en kossa och plingar på kontorsdörren och ger en glass? Alla på kontoret blev glada. Jag är ju snäll och delar med mig osv 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Dasha!! Er fjärde pod var ju ”hur fan raggar man?” och i den pratar ni lite i slutet om hur man raggar (eller flirtar) på plats. Hade ni inte kunnat göra en podcast som handlar om det? Hur man flirtar på plats?

  2013-08-08 19:58:02
  Svara
 • Att stanna upp å ta in.. Att ett reklamutskick knackar på. Glöm aldrig att va tacksam å ta aldrig det för givet

  2013-08-08 17:17:10
  Svara
 • Hej Michaela och Dasha! (Jag kommer lämna kommentaren på båda era bloggar)
  För och främst vill jag tacka er för den underbara podden som ni ger oss. Jag blir verkligen såå inspärrad. Jag är en tjej på 19 år och jag skulle verkligen tycka om en sexpod.

  Jag är precis som ni inte den typen som pratar öppet om sex och därför skulle det vara underbart om ni gjorde en pod där jag bara behöver lyssna och inte prata!

  Tack igen för underbara bloggar och pod! Puss Julia

  2013-08-08 16:32:33
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt