Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min vän Thomas

Idag ska jag äta middag med Thomas. Jag har påpekat halva veckan att jag inte är sugen på att gå ut och äter bara middag med han ifall han lovar att inte hetsa om utgång. Och igår kväll pratade vi i telefon och då sa han att han skulle till Grönan med personalen osv. Så sa vi ”vi hörs imorrn”. 

Jag vaknar till mitt i natten av ett samtal. Jag svarar inte, pga sover? Men smsar imorse: 

Thomas ville alltså informera om att han var full igår och inte kommer vara lika sugen idag. Bästa jag hört. Skrattade imorse. Inte tråkigt att börja fredagsmorgonen med att få denna bild mms:ad till sig tex. Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Dåligt snygg

  2013-08-17 16:09:27
  Svara
 • Hej dasha! Jag har blivit erbjuden deltidsjobb i Sthlm i ett år, men har inget boende. Hur gör man? Har du några tips om hur man hittar boende? Jag känner ingen i Sthlm och kommer från en liten håla, måste härifrån!!
  Kram

  2013-08-16 18:28:11
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt