Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nu är podden ute!!

Ledsen att den blev sen. Men man kan tyvärr inte alltid lita på tekniken. Ställde in mitt lunchmöte så kom lille Forni till mitt kontor med lunch (tack!!!) och så spelade vi in ett nytt avsnitt.

Veckans avsnitt handlar om ”DEJTING”.

Hur kul?

Jag har en DEJTING-skola och så delar vi med oss om våra bästa och sämsta dejten vi varit på…

Och så avslöjar vi en hemlis var. Den ni!

Ni hittar dem som vanligt på Itunes om ni söker på Michaela och Dasha eller HÄR.

 

 

 

 Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej jag har ett tips på ämne till podcasten. Att flytta hemifrån. Det är nog väldigt många som är i just den situationen just nu.
  Tack på förhand.

  2013-08-30 12:18:15
  Svara
 • Hej! Jag är förmodligen lite äldre än vad er genomsnittliga lyssnare är (27), men jag älskar era podcasts ändå! 1 dag i veckan pendlar jag 1 timme till kontoret och då brukar jag alltid lyssna på veckans pod! Jag skulle jättegärna se att ni gör en pod som handlar om 1. One night stands 2. Bakisångest (vadfansajagigår) och (åhnejVARFÖRsajagdetigår) 3. Vänner man borde göra slut med
  Keep up the good work!

  2013-08-29 20:38:17
  Svara
 • Hej vill bara säga att jag älskar era poddar, det är så härligt att lyssna på er när man tex är ute och går eller innan man ska somna! jag har verkligen sett framemot denna pod som handlar om dejting! jag ska helt enkelt på min första dejt på lördag och kommer typ dö! skönt att höra era erfarenheter om allt vad dejting innebär! kramar elin!!!

  2013-08-29 19:56:27
  Svara
 • Hej, jag tycker om era podcasts så mycket och jag har ett tips på vad ni kan prata om. Nämligen göra slut. Jag tycker det skulle varit jättebra om ni gjort en pod om det för jag har själv precis gjort slut med min kille.
  Stora kramar, ni är bäst

  2013-08-29 09:03:42
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind