Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Veckans podcast – Att träffa killar

Michaela fick en kommentar häromdagen där det stod något i stil med att vi alltid pratar om alla dessa olika killar men aldrig berättat hur vi träffat dem. Så här kommer ett helt avsnitt om killarna som gjort avtryck i våra liv.

Ni hittar det som vanligt antigen HÄR eller om ni söker på Itunes efter ”Michaela och Dasha’‘.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Själv träffade jag mannen i mitt liv via instagram.. Gick väl någon månad med långa telefonsamtal på nätterna och konstant smsande men efter många om och men beslutade vi oss för att träffas. Första gången sket sig faktiskt då jag hamnade på sjukhus och var tvungen att akut opereras, de roliga var nog att efter tre nätter på sjukhuset hamnar även han på sjukan, så det var lite lustig. Vi beslutar oss efter några veckor att göra ett nu försök.
  3 timmar senare med tåg (från Gbg till sthlm) befann jag mig i huvudstaden. Från den dagen tillbringade vi våran sommar både på västkusten och i storstan, körde även ”en dasha” med att faktiskt flytta in hem till honom en månad senare och nu, 16 månader senare är jag fortfarande lika lycklig som jag var då, dock har jag valt att flytta hem pga studier men vi ses med jämna mellanrum och det funkar bra!
  Tack för grymma poddar!!

  2013-10-25 00:05:12
  Svara
 • Jag träffade en kille på en fest för många år sedan. Han var så där snygg så man måste titta två och tre gånger. När alla blivit lite rund om fötterna, hamnade han och jag på ett rum på övervåningen, när vi står och kysser varandra, hör vi plötsligt någon som undrar om de är någon där. In stövlar min kompis pappa och säger här får ni inte vara. Vi skyndar oss ner och där har hela festsällskapet börjar bege sig vidare ut i natten. Vi ska inte på samma håll så vi skiljs åt där och då, utan att hunnit ta något nummer eller facebook konto. Månader senare står jag i kön till toaletten till en krog i Helsingborg. Plötsligt kommer han ut från toaletten, vi känner igen varandra och börjar prata. En tjej som var i mitt sällskap tvinga oss att byta nummer. Vi hade sedan en sommarflört, när hösten kom flyttade han och vi gick skilda vägar.Det var en härlig sommar och han utbildade sig till pilot,hihi!

  2013-10-23 21:02:28
  Svara
 • Jag träffade min pojkvän sommaren 2012. Jag satt hemma hos min tjej kompis och berättade hur jävla klar jag var med killar! Att jag inte mer ville bli kär efter att min första kärlek hade lämnat mig. Ett par veckor senare ber hon mig lägga till hennes pojkväns kompis på instagram. ”Aa okej då” säger jag. Vi blev sedan vänner på Facebook och började prata. Vi bestämde att vi skulle ses efter en veckas chatt på Facebook. Han kom hem till mig och sov hos mig fyra nätter i rad! Och sen dess vilja aldrig mer sova utan honom vid min sida.

  2013-10-23 15:56:07
  Svara
 • ”liksom” ”liksom” ”liksom”… dasha…

  2013-10-23 14:11:28
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt