Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Enda göttiga under min helg

Antar (bara antar rent av) att ni saknade min ”Min helg i bilder” i måndags? Det är för att jag knappt lämnat min soffa under hela helgen pga huvudvärken. Det är i alla fall under utredning just nu och jag har fått en ny remiss för att röntga huvudet igen. 

Men det enda trevliga jag gjorde i helgen var denna middag med systrarna Sjösten. Vi kollade på Mello (som är så himla tråkig i år? Ärligt?) och så grät vi lite och skrattade mycket. Var en riktig tjejmiddag. Jag lagade lite plock som vi åt sakta. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind