Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dashas minivaser

Är smått besatt av små vaser. Minivaser, med allt från Svenskt Tenn för 300kr till Myrorna för 10kr. Tycker det är så mycket finare att klippa ner blommorna korta och ha små buketter i hela lägenheten än ett par stora.

Speciellt stor bukett på matbordet när man har gäster! Hatar det! Den skyler ju människan framför en…?

Har ni någon sån grej? Vad är ni besatta av? Inspirera mig!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Dasha! Först och främst så älskar jag din blogg och podcast! Vidare vet jag inte om det är här jag ska skriva detta , men behöver verkligen råd angående en grej. För att dra en lång historia kort, så dejtade jag en kille i 7 månader som jag blev väldigt väldigt kär i och han i mig (sa han). Sedan blev jag \”dumpad\” och utbytt mot hans ex. Det har gått två veckor, jag är helt förstörd, jag vet att jag måste låta det ta tid innan jag kan må bra igen, jag sysselsätter mig med grejer & har väldigt bra människor runt omkring mig. Jag har inte sett honom sedan vi \”gjorde slut\”, jag har inte varit inne på hans facebook eller instagram på snart en och en halv vecka, för att jag tror att det bara skulle bli värre då. Men jag måste ju göra det någon gång eller? Frågan är bara , när fan (ursäkta språket) är jag redo för det? Kommer jag någonsin bli det? När är det \”dags\” så att säga? Just nu försöker jag acceptera det som hänt och tänka positivt, därför vill jag inte utsätta mig själv för att gå in på hans profil. Någon gång vill jag kunna se honom och inte känna någonting, men tills dess, är det bättre att ta det \”stegvist\” och checka in han då och då eller hellre låta bli att inte titta alls på ett bra tag? Jag är bara rädd att när jag tror att jag är redo och att jag kommit över T, kommer jag se honom och sedan ännu en gång få en smäll i käften för att jag kanske inte alls har kommit över honom som jag trott 🙁
    Nu blev det lite rörigt, men jag hoppas du förstod! En guldstjärna till dig om du tar dig tid att svara ♥ Puss och kram!!

    2014-06-11 23:35:25
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt