Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SNORIS

Jag en sån snoris just nu. Verkligen åkt på höstförkylningen delux. Har så ont i halsen att jag vaknar om nätterna och är mest irriterad och nere på onsdagarna… Nu har jag precis släpat mig hem och slängt mig på soffan. I jeans och bh och allt. I vanliga fall åker allt av så fort jag kommer hem och på med mjukiskläder och absolut ingen bh. Alltså tänker aldrig på bh-n under dagen men så fort jag kommer innanför dörren hemma börjar den flagga för att den finns där, trycker på och beordrar en att ta av den. Undra om det är den eller jag som behöver vila från varandra.

Okej nu ska jag tänka ut en middagsrätt (takeaway) som jag ska be mitt sällskap köpa med sig och som inte känns som glaskross i halsen… Kanske sushi. Sugen på misosoppan iallafall.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh du är så fin!

    Therese 2014-10-15 20:07:43 http://thereseklockare.devote.se
    Svara
  • oh nej!! Hände mig också förra veckan, olägligare än aldrig förr. Gurglade saltvatten var 3dje timme och HINKADE citron te med honung+pressad citron+två halstabletter i. Dunderkur! Försvann på 2 dagar. Krya dash♥

    2014-10-15 18:15:45
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman