Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Om håret.

Tjena! 

Nu har jag använt mig av Redkens cerafill i över två månader och jag måste säga att mitt hår har äntligen börjat växa. Förstår ni den känslan?! Ni som följt mig ett tag vet att mitt hår går av precis ovanför axlarna. Det blir inte längre än så helt enkelt. Men nu har det inte bara fått supervolym (alltid använt rootlifter innan jag fönar men nu gör jag inte det längre). För man får som sagt inte bara volym utan håret växer verkligen. 

Denna produkt är nog 2014 bästa produkt. I alla fall i mitt badrum. 

Men eftersom att jag är världens jobbigaste människa och en ryggsäck full av problem och kanske universums känsligaste hårbotten så blev jag lite torr av denna produkt så nu varvar jag med serien ni ser nedanför för den har en vårdande olja i sig. 

(Hehe, förstår ni hur jobbigt det är att leva med mig? Herregud.) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Man
  Niklas Berglind