Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Recept på två snittar gjorda på melon och jordgubbar

Här kommer recept på superfräscha snittar jag gjorde och serverade på ett mindre event någon vecka sedan. 

För jordgubbssnittar behöver ni: 

– Philadelphia

– Crostini (svartpeppar)

– Citronmeliss

– Jordgubbar

– Getost

– Granatäpple (För garnering) 

Blanda Philadelphian och getosten i en bunke och ställ in i kylen så den får gotta ihop sig en stund. En timma räcker. Sen sätter man en klick på crostinin och en halv jordgubbe och ett blad citronmeliss på toppen. Garnera med granatäpple. Man måste inte ha garnering men glöm inte att man äter lika mycket med ögonen som med magen. 

För melonsnittar behöver ni: 

– Vattenmelon

– Fetaost

– Färsk mynta

– Tandpetare

Detta var urkenkelt. Hitta ett litet glas som du kan använda som ”form”. Skär fetaosten på mitten så den blir tunnare. Och skär melonen så det är ca 1 1/12 cm tjock. Sen lägger ni dem på varandra, toppar med ett blad mynta och sätter fast allting med en tandpetare. Jag hade inge granat på denna snitt men fotade och såg vilken som såg bäst ut och glömde ta en bild utan. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger