Dashas ceviche recept på torsk, pilgrimsmussla och en på salmalax

Ceviche med Torsk och pilgrimsmusslor:

MÅNGA Lime

Citroner

Salladslök

Mango

Koriander
Olika Chilifrukter 

Färska pilgrimsmusslor

Färsk torsk

Skär torsken och pilgrimsmusslorna i fyrkanter stora som en tumme. 

Tvätta (!) och riv sedan skalet från några lime och några citroner. 

Hacka chili. Jag har ganska mycket i men gör som ni vill. Men det är gott att blanda lite olika i en ceviche. 

 Ner med allt i en bunke! 

Och pressa lime och citron tills allting är täckt av juice. 

Rör om ordentligt och sen ska det in i kylen i ca en timma så det får marinera sig ordentligt. 

Servera med rikligt med juice!

Jag gjorde även en annan liten variant med Salmalax

Koriander

Salmalax

Rödlök

Mini tomater

Vitlök

Gurka

Lime

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!