Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

If i rule?

 

Herregud trillade över denna låt och slungades tillbaka så många år. Tillbaka till orten och min tjejkompis sovrum. Där vi trängdes framför spegeln och testade olika linnen för att hitta den som framhävde de små myggbetten till bröst. Man skojar inte bort alla bussresor vi gjort med 182:an fram och tillbaka till Sköndal. Har tänkt mycket på Hökarängen, Farsta och Sköndal senaste veckan. Formade mig till den människan jag är idag.

Vi kommer börja söka efter en projektledare till Helium snart. Då sa jag att jag gärna vill ha någon som jobbat krog innan. En krogmänniska. De andra i rummet kollade på mig som frågetecken. De fattade inte. Krogmänniskor är vana att jobba hårt. Långpanna på 12 timmar är inga konstigheter. Sedan är det inte hållbart i längden för det är otroligt slitsamt att jobba krogen men man formas bra. Det är en bra skola och sedan är allt annat lätt i livet för att man är van att jobba hårt. Oj vad jag spann iväg. Här kommer i alla fall låten:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Eller tänker alltid på en särskild dag på den låten, kommer du ihåg? Men det fick mig också tänka på hela den tiden!! bussresor, mitt-i-natten-bad, alla promenader hem när det började ljusna (innan mamma vakna) osv osv osv…

  molly 2015-10-18 22:22:15
  Svara
 • Hörde shaggy- angel här om dagen! Den får mig att minnas tillbaka på dessa dagar! <3

  molly 2015-10-18 22:15:28
  Svara
 • Jag håller helt med dig om krogmänniskor. Av alla jag har jobbat med har dessa varit mest uthålliga, mest serviceinriktade och de som klagat minst. Dessutom är de grymma på att bemöta människor av alla sorter.

  Lina 2015-10-17 20:23:42 http://kaoslina.blogspot.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström