Mina favoritsysslor i världen är mat och mys.

Hur tacklar man att sitt ex sen fyra år tillbaka har ny flickvän?
Man samlar ihop sina vänner. ÄTTRAR om det tills alls öronen blöder, dricker vin och sedan går man ut och dansar så man får lite bekräftelse från andra män. Exakt så gör man. Och håller man inte med mig så ska man iaf hålla sig långt borta från ex:et och nya tjejen. Även om det suger så är man respektfull och en god människa. <3

Tips på bra födelsedagspresenter till pojkvän som fyller 38??
Hm. Jag gillar ju att köpa kläder och pimpa upp mina killar. Men det är bara för att typ alla mina killar alltid lagt alla sina pengar på mat och sprit och aldrig på kläder 🙂 Så snygga skor och jackor är mitt tips. Generellt tycker jag presenter ska vara sådant man själv är för snål för att köpa åt sig själv… Tex ett par skor som är dyra kan man gå ihop ett gäng och köpa till sin kompis i present. Det är bästa presenterna.

Hej Dasha! Hoppas du snart piggnar till och att knäet känns bättre! :) Har några frågor: Vilka är dina absolut bästa tips att vända en riktigt dålig dag till en ändå helt okej dag?
Då startar jag dagen med att leta fram en gråtfilm som jag ser på när jag kommer hem. Sedan bokar jag in något att unna mig själv med. En massage eller pedikyr eller något där någon tar på mig och tar hand om mig. Sedan köper jag med mig tacos och så äter jag en tidig middag, kryper ner i sängen och gråter UT DET. Så gör jag.

dasha

Om du har 0 planer en dag, vad gör du allra helst då?
Helst av allt ligger jag och hånglar i sängen med någon jag tycker om. Bland mina duntäcken och bara pratar tills dagen blir kväll och man måste få i sig mat. Eller går i en stor mataffär i timmar… Kommer på en meny jag ska laga för ett gäng vänner senare under kvällen. Detta är mina favoritsysslor i världen tror jag. Mat och mys.

Vilket är ditt drömresemål och med vem? Om du fick skriva en bok, vad skulle den handla om? Puss och kram!!
Jag har börjat på en bok… Återkommer med mer info om sådant senare. Drömresemål är med en man jag är helt tokig i och Maldiverna. Eller roadtrip genom USA. I en cab. Har ju gjort det genom Europa och det var fantastiskt. Skulle rekommendera alla det.

ebc32eeb537e323cf6030a5fa635cb52_980x0_c_85_s_v4

Hur vet man om det fortfarande finns känslor kvar? När vet man att man är mer vänner än ett par?
Har förhållande sedan 6 år tillbaka och vet inte riktigt om allt är hundra längre.. Trivs oerhört bra i hans sällskap, vi skrattar massor, i har verkligen jättekul! Vi är nästan aldrig osams eller tycker olika, allt är väldigt smärtfritt och harmoniskt i vårt förhållande.
Men senaste tiden har jag börjat fundera på hur det skulle vara med någon annan, om jag bara är ihop med honom för att det är en trygghet.
Jag skulle bli såååå ledsen om han träffade någon annan…. Hur vet man om man bara är fast i samma gamla rutiner?
Det vet man inte. Men detta är också klassiskt detta ”Är livet grönare på andra sidan?”. Tror du måste fundera på om du bara är lite uttråkad eller om du faktiskt inte vill leva med denna människa. <3

Vilken period i ditt liv har varit roligast och vilken period i livet ser du mest fram emot?
Krya på dig!
Alltså när man var 14 var livet riktigt roligt. När man började utforska allting… Killar, sprit, vänner… Det var så mycket man var för liten för men oj vad man trånade efter vuxenlivet då. Sedan var det extremt roligt att flytta hemifrån. Och på något sätt bli vuxen. Inse hur dyrt det är med toapapper och alla rengöringsmedel man behöver och vad det kostar att fylla ett kylskåp i veckan tex. Men jag älskar livet just nu också. Ser givetvis framemot att se mini Dasha springa omkring och göra mig orolig.

Middagstips??? Typ tips på en veckomeny á la Dasha? Krya på dig, hoppas du känner dig piggare snart! Stor kram <3
TACOS. Alla dagar i veckan.
Men sen kanske denna tonfisk.
Eller denna soppa.
Eller denna Cevice.
Eller dessa köttbollar!
Okej en sista, denna gryta kanske?

Hej fina Dasha!
Undrar ifall du har någon go-to maträtt som du svänger ihop på kort tid men när du ändå vill ha något gott och lyxigt?
Kramar <3 :)
Ja… Tacos. Annars denna soppa.
4901f9c56a27f1638ce1d95bad60a6d3_980x0_c_85_s_v4

Hej! Du hade (för säkert några år sen) ett armband med en pojke och flicka som pussades och jag undrar om du fortfarande använder det eller om du kan tänka dig att sälja den till mig? Eller såklart tipsa om vart den kan finnas. Ha det så bra!
Åh minns inte vart de va ifrån… Var inte äkta guld så tappade tyvärr färgen och åkte i soporna. 🙁

Vad jobbar du med?
Jag driver en eventbyrå som heter Helium Studios tillsammans med Maxinne.

Du är en sån jäkla härlig människa! Du är på riktigt sån jag vill vara om ca 10 år när jag är i din ålder. Önskar man kunde få dig som mentor eller nått, hur fett hade inte det varit?? Så cred till dig! Men nu till frågan: jag undrar hur du såg på framtiden när du var 20 år och vad du drömde om och var du såg dig själv i framtiden?
Kramar!
Jag har typ aldrig vetat vad jag vill göra av mitt liv? Jag har alltid bara kört på. Jag har vetat att jag skulle bli något bra. Jag är driven och jobbar mycket och hårt och ett tag ville jag ha egen krog… Sedan ett cafe. Något klädmärke var det tal om. Jag har bara alltid vetat att jag skulle göra NÅGOT.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Good post! We will be linking to this particularly great post on our site. Keep up the great writing live racing at gulfstream park

    pba live streaming free 2023-07-07 03:59:27 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
    Svara
  • Det finns inget ord som heter ättra. Du syftar kanske på älta (att analysera något/vrida och vända), eller att vara ettrig (ilsken/arg).

    Erika 2016-03-24 19:25:21
    Svara
  • Alltså den här BOKEN är något vi måste diskutera nästa gång vi ses

    margaux 2016-03-24 14:37:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!