Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Petra för Softgoat och för Fitnessguru

Petra tycker inte det är tråkigt att vara i centrum.. Hehe. Tänk att hon hade två olika kollektionssläpp på en och samma dag. Men varför inte heller. Började dagen med träningspass på BeCore i hennes nya träningskläder från Fitnessguru! De är så fina och andas och är verkligen on point. Jag vet hur länge och hur hårt hon jobbat med dem. Men den som väntar på något gott osv. 😉

Här hittar ni ”Curves by Petra”.

DSC_0002 DSC_0018    DSC_0153     DSC_0164     DSC_0183  DSC_0186 DSC_0228  DSC_0249

Sen gick man hem, duschade upp sig och jobbade några timmar. Och så möttes vi upp hemma hos Petra för att hoppa i matchande kläder igen. Herregud, vad är det för fantasiliv man lever egentligen. I alla fall. Vi hoppade i hennes nya cashmere set från Softgoat (finns HÄR) och tittade på filmen ‘‘How to be Single” genom playtjänsten Plejmo.

Filmen ”How to be single” var ärligt talat det roligaste och mest feel good jag sett på år. Den fick mig att vilja hoppa i ”den lilla svarta”, sätta på mig skyhöga klackar, lite för mycket ögonskugga och gå ut och mingla och äga natten. Flörta med olika män, skratta med en bästa vän tills man kiknar efter en natts dansande och se på soluppgången. Denna filmen är allt just nu.

P2790234  P2790238 P2790241     P2790249   P2790252 P2790263  P2790259

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind