Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Blurred lines.

Min helg i bilder som både var härlig och ohärlig kommer snart. Men först ska jag mata av resten av min mailinkorg. Hade 103 obesvarade mail när jag gick och la mig igår. Idag är den första riktiga och officiella dagen då jag börjar jobba igen. Jag har ju småjobbat under hela sjuktiden men inte sådär på riktigt. Har ju försökt sova ut och bara vila. Nu är hostan på bättringsvägar. Nu är det bara en vanlig hosta, inte sådär hysterisk så jag får kväljningar efter varje attack.

Men har fortfarande väldigt ont på vänster sida, i revbenet där jag har en spricka. Vet ni hur länge det kommer hålla i sig? Hur snabbt läker sprickor i ben.

Dior – Solglasögon
NewYorker – T-shirt
Zara – Kjol
Miu Miu – Skor
Chanel -Väska

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Har också hostat sönder mina revben två gånger. För mig det tog tre/fyra veckor innan smärtan gick över. Du kommer även få en bula på revbenet där sprickan var. Känns sjukt obehagligt om man känner på det.

    B 2016-09-12 22:56:49
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind