Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Smilemakers.

Detta är ett inlägg i samarbete med Smilemakers.
 
Nu ska vi ta på oss vår allvarliga hatt och prata om viktiga saker. Visste ni att i Malaysia är vibratorer olagliga pga muslimska ”indecency laws” (=”oanstädighetslagar”). Smilemakers jobbar med FN i Malaysia för att förbättra synen på sex för kvinnor. För det så så himla konstig grej ni vet, män ”får” ha sex men inte kvinnor? Smilemakers försöker skapa positiv förändring genom utbildning inom sexualitet och främja ett hälsosammare sexliv.
Det här är viktiga grejer. Det är ett stort steg mot ett mer jämställt samhälle. Smilemakers Instagram blev tex avstängt i flera månader och anklagade för att uppmuntra och vara provocerande till sex på ett oönskat sätt? Ni ser ett utklipp från deras flöde här nedan för. Hur ska vi kunna normalisera kvinnors sexualitet om vi ska bli censurerade i vår vardag? Använd koden ”DASHA” och få 15% rabatt. Ni hittar deras fina sajt HÄR om ni vill kika mer. <3
PS. Smilemakers lubricant är de mest naturlig på marknaden, de är veganska (!) och innehåller bara fem ingredienser och går tom att använda som fuktkräm i ansiktet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • SÅ BRA SAMARBETE!!!! You go Dasha <33

    Elina 2017-06-21 09:15:35
    Svara
  • Bra att de arbetar med att ändra den synen!! Förstår dock inte riktigt vad detta inlägg gör reklam för? Är det allmän reklam om att smilemakers finns? Eller reklam för deras glidmedel? Om man köper glidmedlet, går en del av pengarna till deras arbete med FN? Jag fattar inte riktigt vad budskapet är med detta reklaminlägg om det nu inte bara är att sprids info om att smilemakers finns. Obs menar inte detta på något taskigt sätt, det är inte heller kritik, bara jag som inte fattar!

    Alexandra 2017-06-20 16:54:23
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt