Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Älskar inte att städa :)

Blev matförgiftad i Paris så håller mig hemma idag. Trodde jag skulle vara helt ok idag men har verkligen så ont i magen fortfarande. 

Nackdelen med att vara på resande fot är när man ska packa upp och tvätta. Mår fysiskt dåligt av att se mitt hem såhär. Jag förflyttar mig från hög till hög och inget blir helt klart. Sen piper tvättmaskinen och då går jag dit men kommer på att jag måste frigöra torkställningen innan jag kan hänga något mer på den och innan jag kan hänga in den torra tvätten ska jag ju rensa min garderoben för en kompis kommer hit ikväll och då tänkte jag hon kunde kika i de kassarna men så blev jag hungrig och då gör jag en macka och så piper tvättmaskinen igen och så går jag dit och så börjar allting om – SÅN dag idag. Allt går i slowmotion och jag kan inte koncentrera mig på något känns det som. 

Imorrn åker jag till Eriks lantställe och då ska det här hemmet vara skinande rent. No matter what. Man får inte åka iväg och lämna det såhär. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • usch, HATAR att packa upp. Ger mig ångest, big time!!!! Ibland när jag packar, så tänker jag att jag måste packa upp skiten också, och då packar jag mindre… hahha!
  Om jag inte packar upp direkt när jag kommer hem, så står väskan ouppackad i minst en vecka. MINST!!!

  Elin 2017-08-03 18:06:28
  Svara
 • Din lägenhet är så fin! Vill se mer av den 🙂

  Lina - Inredning och inspiration 2017-08-03 17:23:20 http://linanilsson.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger