Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NU FLYTTAR JAG

KÄRA NÅN.

Har hela Augusti redan passerat? Jag är fullt medveten om att det är den 31a idag men inte att det är September redan IMORGON? Känns så underligt och stressigt och jag har ju vetat att jag ska flytta bloggen den första september i två månader men eftersom att det har känts så långt bort till september slog det mig precis nu. Sex timmar innan flyttlasset går. Eller egentligen har flyttlasset redan gått. Hela bloggen är redan exporterad till den nya sajten och det här är det nästsista inlägget jag skriver här.

Jag vill tacka alla mina kollegor och vänner på MetroMode för dessa fina år tillsammans. Vi har gjort mycket roligt ihop men det var dags för mig att ta ett nästa steg. Jag flyttar in på ett kontor och kommer börja jobba med bloggen på ett helt annat plan from september. Jag är övertygad om att ni kommer älska förändringen och detta är inte slutet utan början på något mycket roligt.

See you on the flipside.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind