”Prata inte om dig själv – det blir gjort sen när du har gått” – en presentation av mig.

Herregud. Jag vet inte vart jag ska börja. Jag älskar tacos och ostron. Men är otroligt allergisk mot ostron men eftersom att jag älskar det så testar jag en gång per år för att se om det gått över… 

Jag är 26 år gammal, född i Moskva men flyttade till Stockholm när jag skulle fylla fyra och vart kvar här. Det bästa jag vet är att skratta. Lever efter mottot ”blundade och skrattade”. Älskar sena nätter och hatar tidiga mornar. Sätter klockan varje vardagmorgon på 06.00. Snoozar till 07.40. Kollar Instagram och Twitter (heter Dondasha på båda) till 07.55 och sen är det väldigt bråttom… Händer ofta att jag ”hoppar över” morgonrutiner som smink och hårfix etc för att få snooza 10 minuter extra. Så är jag. Älskar glitter och allt som blinkar. Mina kompisar brukar reta mig för det, men det gör inget. För det gör mig glad ända in i själen. 

Jobbar med event och marknadsrelaterade frågor för ett klädmärke som heter Ziperall. I dagsläget gör vi nästan bara jumpsuits men vi har storslagna planer.

Älskar mat och älskar att dela det med mina vänner. Jag har precis köpt en lägenhet jag totalrenoverat. Köpte en två:a men flyttade köket till vardagsrummet för att jag ville ha öppen planlösning. Då fick jag ju ett rum över? Så jag förverkligade alla tjejers dröm och gjorde en freakin walk in closet. 

I den här bloggen kommer ni få se ”Dagens outfit” men bli inte lurade av det – för modeblogg är det sista jag är. Ni kommer få höra mycket om kärlek. Jag tycker om att skriva när jag får ont i hjärtat och om hur man kommer över det och svara på era frågor om det. Ni kommer även få se mycket bilder. Eftersom att jag precis flyttat och ska inreda en tre:a på 66 kvm så kommer ni få en del inredning. 

Gillar ni ett inlägg så tryck på hjärtat längst ner vid varje inlägg om ni gillar det så vet jag vet vad ni vill läsa mer om.

Okej men nu kör vi lite bilder.

Här är jag och lite vänner(!):

Mitt nya hem (som inte är färdigt på långa vägar): 

Bilder från min roadshow jag gjort i sommar med Ziperall på väldigt många festivaler:

 

Och sen en liten detalj till… Jag älskar Justin Bieber:


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!