Nu är det så här. jag antar att ni förstått det men jag ska ändå berätta för er. Jag ser mig själv som en form av tacoexpert. Så jag tänkte att jag skulle dela med mig av min expertis och mina knep för att uppnå maximal njutning av tacos!
Man börjar med botten. Mjukt eller hårt spelar ingen roll. Det är ordningen som spelar roll.
JUST DET! Jag äter alltid de små alternativen. Tex hårda heter ”Mini” och de mjuka heter också ”Mini” tror jag. För då kan man nämligen äta många. Annars orkar jag typ bara en stor mjuk och det är ju inte roligt. Tacos är ju urroligt. Så man vill ju äta mycket. Och länge!
I alla fall.
– Man börjar med botten.
– Sen lägger man salsa. Stark salsa!
– Köttfärs!
– På köttfärsen lägger man ost. Bra här om köttfärsen fortfarande är varm så osten smälter lite.
– På osten lägger man rödlök. Jag tänker ”varannan” stark, varannan mild smak.
– Så nu kommer gurkan naturligt in.
– Och man avslutar med Dasha berömda vitlökssås!
Kommer nu för första gången i historien att avslöja det hemliga receptet till min berömda vitlökssås. Den är urenkel men smakar som en kyss från en ängel. Man börjar med att hälla vanlig gräddfil i en skål. Sen pressar man vitlök (snålar aldrig när det gäller vitlök) och sen *trumvirvel* har man i Örtkrydda! Det är hemligheten. Snåla inte här heller. Häll på. Rör om allting och smaka av. Sen låter ni såsen stå och dra sig i kylen i ca 20-30 minuter och sen är den serveringsklar!
it’s awesome article. I look forward to the continuation. where to stream fiba women’s afrobasket live streaming
Very nice blog post. I definitely love this site. Stick with it! gulfstream park program
min: tortilla. sallad. köttfärs. tacosås hot. creme fraiche mexican chili. röd paprika. gurka. asmycket majs. riven ost.
alltid alltid alltid och inget annat.
Haha vad rolig du är! hungrig man blev nu…
Meeeen? Tomater? Majs? GUACAMOLEN??? Väldigt ofärdig taco.
älskar din blogg!
hoppas du får en mysig söndag!!