Vinn produkter från L’Oréal Paris till er Mammi

 

 

Den 30e är det en av årets mysigaste dagar. Nämligen MORSDAG

 

Jag ska bjuda ut min lilla Mammi på brunch och sedan ska vi åka hem till mig och bara mysa. Det är något jag uppskattar mest med de jag älskar mest. Att bara vara och inte göra något annat. Detta inlägg är ett samarbeta med L’Oréal Paris där ni kan vinna antiage produkter till eran mamma! 

 

Och jag tänker att jag förmodligen gett min lilla Mammi en hel del rynkor genom åren… Både bekymmer-rynkor (tex när de ringde från skolan och sa att jag satt igång duschen i kemisalen och sprungit ut ur klassrummet och därför orsakat en enorm översvämning) eller skratt-rynkor när jag faktiskt tog Studenten. Vet inte om du eller jag var gladast den dagen Mammi?! 

 

 

Tävlar gör ni HÄR.
Perfekt morsdag present!
Lycka till! 

 


Här har ni min lilla mor. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place watch free horse racing online

  newsmax com live 2023-07-15 02:55:37 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Hejsan finaste dasha! Jag har en fråga om folieballonger och eftersom du är proffs på ballonger och allt som hör till så testar jag att fråga här 😀 Jag ska köpa stora siffror ”2015” i foileballonger och tänkte kolla med dig hur länge dom håller? Har nämligen bal och student med en veckas mellanrum så skulle det gå att slå två flugor i en smäll? Att de orkar med båda tillfällena? Och vad fyller man dom med? Kan man fylla på dom när de börjar ta slut? Uppskattar svar jättejättemycket då jag inte har någon aning… Ha det bra, Kram!

  2015-05-28 00:57:46 http://byhanna.forme.se
  Svara
 • Hejsan finaste dasha!
  Jag har en fråga om folieballonger och eftersom du är proffs på ballonger och allt som hör till så testar jag att fråga här 😀 Jag ska köpa stora siffror ”2015” i foileballonger och tänkte kolla med dig hur länge dom håller? Har nämligen bal och student med en veckas mellanrum så skulle det gå att slå två flugor i en smäll? Att de orkar med båda tillfällena? Och vad fyller man dom med? Kan man fylla på dom när de börjar ta slut?

  Uppskattar svar jättejättemycket då jag inte har någon aning… Ha det bra, Kram!

  2015-05-28 00:56:35 http://[email protected]
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!