I onsdags åt vi middag på Griffins. Och inte vilken middag som helst urtan vi åt en SUPERMIDDAG. De har precis skaffat ett ”Chef’s table” vilket är ett bord vid eller i köket.
Maten var magisk. Stämningen perfektion och så mina älskade tjejer. Detta var, handen på hjärtat, en av de härligaste kvällarna på så länge.
Vi vart så väl omhändertagande. När jag vaknade dagen efter, otroligt bakfull så mådde jag ändå så himla bra hela dagen. Sprang runt på kontortet och dansade och skrattade. En sån här kväll ger en energi att klara hösten och vintern. Rekommenderar alla att boka Chef’s table på Giriffins för en extraordinär upplevelse.
Köksmästare Jens Bergstrand.
Storchefen Christian Hellberg!
Hehe. Vi höll inte tillbaka på alkoholen. Men samtidigt, varför ska man göra det? Det kommer alltid nya pengar och det kommer alltid dagar man kan hålla igen pengarna på. Jag älskar god mat och god dryck.
TACK mina älskade tjejer och all personal på Griffins för att ni gjorde mig så himla lycklig.