Parmesanpanerad torsk med årets första primörer och ångkokade grönsaker.

Ni behöver:

– Något grönt att ångkoka (jag köpte sånna sparrisar man parat med broccolis)

– Torskfile

– Citron

– Smör

– Dill (för garnityr, glöm inte att man alltid äter med ögonen också)

– Färskpotatis 

– Parmesan 

– Två ägg

– Salt/peppar 

Börja med att tvätta potatisarna och börja koka dem. Sen lägger ni grönsakerna i en sil och över kokande vatten i en kastrull. 

Riv rikligt med parmesan. Salta och peppra torsken och doppa den först i ägg och sen i den rivna osten. 


Jag stekte torsken i Arlas havssalt Smör. 



Servera på ett fint sätt. Inte som jag då detta tyvärr är min svaga sida. Får tamigfan aldrig till det. 

🙁




Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!