Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

När man vaknar och det kryper i kroppen

VILKEN NATT.

Startade tråkigt. Sen blev det sjukt kul och tiden bara rann iväg. Sen vart det tråkigt när jag gick från Amba. Och så kände jag mig lite ensam på White för första gången någonsin, men antar det är ganska rimligt efter att hängt där i 5 år.

Sen åkte jag hem och kände mig ensammare än någonsin så jag försökte gråta men det kom inget (ja, ni får skratta). Så jag skickade en massa onödiga sms. Bombade en vän, skrev att jag var besviken på en annan, skämtade med en tredje och sen ett å annat ångest sms……………

Vaknade imorse med denna känsla:
AAHHHHHHHHHH!!!!!

Och det enda som botar bakfylle-ångest är faktiskt att ställa sig på gymmet. Kört kondis i 45 minuter nu på crosstrainen och cyklat.

Nu ska jag på lunch med en rolig kille.

20120114-130134.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Man
Niklas Berglind