Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

När man vaknar och det kryper i kroppen

VILKEN NATT.

Startade tråkigt. Sen blev det sjukt kul och tiden bara rann iväg. Sen vart det tråkigt när jag gick från Amba. Och så kände jag mig lite ensam på White för första gången någonsin, men antar det är ganska rimligt efter att hängt där i 5 år.

Sen åkte jag hem och kände mig ensammare än någonsin så jag försökte gråta men det kom inget (ja, ni får skratta). Så jag skickade en massa onödiga sms. Bombade en vän, skrev att jag var besviken på en annan, skämtade med en tredje och sen ett å annat ångest sms……………

Vaknade imorse med denna känsla:
AAHHHHHHHHHH!!!!!

Och det enda som botar bakfylle-ångest är faktiskt att ställa sig på gymmet. Kört kondis i 45 minuter nu på crosstrainen och cyklat.

Nu ska jag på lunch med en rolig kille.

20120114-130134.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind