När man vaknar och det kryper i kroppen

VILKEN NATT.

Startade tråkigt. Sen blev det sjukt kul och tiden bara rann iväg. Sen vart det tråkigt när jag gick från Amba. Och så kände jag mig lite ensam på White för första gången någonsin, men antar det är ganska rimligt efter att hängt där i 5 år.

Sen åkte jag hem och kände mig ensammare än någonsin så jag försökte gråta men det kom inget (ja, ni får skratta). Så jag skickade en massa onödiga sms. Bombade en vän, skrev att jag var besviken på en annan, skämtade med en tredje och sen ett å annat ångest sms……………

Vaknade imorse med denna känsla:
AAHHHHHHHHHH!!!!!

Och det enda som botar bakfylle-ångest är faktiskt att ställa sig på gymmet. Kört kondis i 45 minuter nu på crosstrainen och cyklat.

Nu ska jag på lunch med en rolig kille.

20120114-130134.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!