Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Testar xlash

 

Hej hej. Har ni haft en fin helg? Jag har haft en helt underbar helg. Dock pumpat ut mig totalt. Men det får man. Jag kan inte rå för att jag är duktig på att festa.

Däremot kan jag berätta en annan sak. Det handlar om mina ögonfransar. Jag har ju gjort ögonfransförlängning under en tid och jag älskar verkligen det men vem som helst fattar att ögonfransarna tar styrk av sånt här så nu har jag bestämt för att de ska få vila. Eftersom att de har blivit lite färre och kortare och då tänkte jag prova XLASH (gör att fransarna växer tusen gånger snabbare och blir superlånga). Jag körde första gången igår kväll och glömde att fota men gör det ikväll så ska ni få se en före och efter bild. Kul va?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag testade Swiss Clinic och är såå nöjd! Kolla in de 🙂

  2013-04-12 21:34:17
  Svara
 • Hur mycket kostar den? 🙂

  2012-05-07 13:19:09 http://fitus.blogg.se
  Svara
 • Men alla VET väl att det funkar??

  2012-05-07 12:59:57
  Svara
 • Ja vad kul!!! Dessie och Paow och alla spammar ju sönder om Xlash och jag känner inte riktigt att man kan lita på dom, de verkar ju promota allt de får gratis. Men om du skriver ett ärligt omdöme så känns det ju helt klart värt att tro på:) Hoppas det funkar!

  2012-05-07 10:54:26
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson