Testar xlash

 

Hej hej. Har ni haft en fin helg? Jag har haft en helt underbar helg. Dock pumpat ut mig totalt. Men det får man. Jag kan inte rå för att jag är duktig på att festa.

Däremot kan jag berätta en annan sak. Det handlar om mina ögonfransar. Jag har ju gjort ögonfransförlängning under en tid och jag älskar verkligen det men vem som helst fattar att ögonfransarna tar styrk av sånt här så nu har jag bestämt för att de ska få vila. Eftersom att de har blivit lite färre och kortare och då tänkte jag prova XLASH (gör att fransarna växer tusen gånger snabbare och blir superlånga). Jag körde första gången igår kväll och glömde att fota men gör det ikväll så ska ni få se en före och efter bild. Kul va?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!