Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Då var de dags igen

”Då var det dags igen.”

Hörrni! Jag har ju tappat det under ”sommaren”. Fattat att sommaren är över för längesen men jag har ju glömt bort allt var gym heter och blivit deras absolut bästa kund (ni vet de som bara betalar och aldrig är där). 

Men igår var det dags igen. Och självklart så dödade PT-Petra mig. Hon är så vältränad den här kvinnan. Några sjuka moves visade hon upp. Jag skrek ett par gånger av smärta. Men det är skönt. Skäms tom hur lite jag rört på mig. Förutom mina lördags promenader så rör jag ingenting på mig. Det är hemskt. 


Är totalt nyförälskad i mina Buffalos och är riktigt sugen på att köpa ett par helsvarta. Använda dagligen. Vet inte riktigt när jag ska använda dem för på kontoret känns det opassande… På krogen/restaurang känns det inte fint? Då vill jag ju ha heels. Ska köpa ett par svarta! Ja. Nu bestämde jag mig! Ska bara hitta tillfälle att använda dem… 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt