Då var de dags igen

”Då var det dags igen.”

Hörrni! Jag har ju tappat det under ”sommaren”. Fattat att sommaren är över för längesen men jag har ju glömt bort allt var gym heter och blivit deras absolut bästa kund (ni vet de som bara betalar och aldrig är där). 

Men igår var det dags igen. Och självklart så dödade PT-Petra mig. Hon är så vältränad den här kvinnan. Några sjuka moves visade hon upp. Jag skrek ett par gånger av smärta. Men det är skönt. Skäms tom hur lite jag rört på mig. Förutom mina lördags promenader så rör jag ingenting på mig. Det är hemskt. 


Är totalt nyförälskad i mina Buffalos och är riktigt sugen på att köpa ett par helsvarta. Använda dagligen. Vet inte riktigt när jag ska använda dem för på kontoret känns det opassande… På krogen/restaurang känns det inte fint? Då vill jag ju ha heels. Ska köpa ett par svarta! Ja. Nu bestämde jag mig! Ska bara hitta tillfälle att använda dem… 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!