Hej nya bloggen!

Heeeej nya bloggen och Spotlife! Vad tycker ni om min nya flashiga adress? dasha.se är pretty häfti, tycker jag. Hoppas alla läsare är med och HEJ alla nya läsare. Jag kommer från Nöjesguiden. Min gamla blogg hittar ni på www.nojesguiden.se/dasha (inte lärt mig göra länk än). Men börjar med att berätta att jag förtillfället är i Thailand och unnar mig livet. Ã?lskar livet just nu. Gör det ganska ofta också, men just nu älskar jag varenda sekund.

Ledsen att alla bilder är olika strl men jag vet inte varför de blev så. kanske mina inställningar på photoshop som gör de så i den här bloggen. ska fixa det med. okej puss å välkomna så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!