Hejdå thailand <3

HAR NI SETT EN SÃ? HÃ?RLIG BILD? Nä inte jag heller. Förutom på vykort.. Nu är jag i alla fall hemma. På riktigt hemma. I min lägenhet och verkligheten kickas igång redan nu. Jag börjar jobba på produktionsbolaget Ligist idag. Frilansuppdrag, but still! I över en månad. Ã?lskar Ligist. Här är deras hemsida om ni undrar vad de gör.

Vet ni vad jag älskar mer? Jo att vara vuxen. Jag älskar att jag endast sov 2 timmar natten innan vi åkte till Thailand för att jag hade jobbat natt och ändå tvingade mig upp för att bädda rent i sängen, diska undan allt och dammsuga. Vilken känsla att komma hem till ett rent hem. Sen älskar jag att vara vuxen för att jag kan bestämma att mackor visst är en bra middag om jag känner mig lat.

Men hejdå Thailand, for now. Jag står i evig skuld till Thaifolket. Men det är ett helt annat inlägg.

Okej just nu har jag 4 inlägg ''färdiga'' i mitt huvud som jag bara ska ta tid till att skriva. Här får ni ämnena:
-Varför jag står i skuld till Thailand (ledtråd är Tsunamin).
-Fick en fråga om saker man bör göra i Thailand och lite tips.
-Vad jag shoppat i Thailand
-Hur jag ''lyckats'' med mina olika jobb fick jag en fråga om också. Det kan bli ett ganska roligt inlägg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!