snälla piss apa helvete

CAN I KICK IT????!?!?!?!?!?!??

Vilken jävla dag jag haft. Vill skrika alt gråta rakt ut. Men jag sitter på ett kontor med massa människor som förmodligen skulle bli chockade om jag gjorde något utav de alternativen så jag går ut och tar en cigg. NU.

Okej nu är jag tillbaka och lite lugnare. Jag sitter och försöker få ihop logistik för en utomlandsinspelning. Det är alltså 5-6 personer som ska vistas på olika platser olika tider och de behöver hotell, flyg och det är en himla massa tider och passa och soluppgångar samt solnedgångar att hålla reda på. NI FATTAR?? Det är ett mission som bara jag klarar inbillar jag mig. Sitter för mig själv och tänker ''Dasha, allt hänger på dig. Om du inte löser detta så kommer dessa människor förfrysa i en liten håla som inte ens har ett hotell!!!!!!''. Mne när jag vart bortkopplad från SJ för ANDRA GÃ?NGEN IDAG efter suttit i kö i ca 30 min då… Då vare nära att ge upp. Men nu är jag faktiskt nästan klar. Ska bara få ett OK på hotellen så är jag hemma. Okej, puss hörrni.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!