Nitroglycerin

Idag vaknade jag som de tre senaste nätterna vid 05 snåret och kunde inte somna om. Alla andra nätter har jag i och för sig lyckats efter att vänt på kudden ett par gånger men imorse låg jag klarvaken. Så vid 06 gick jag ner till gymmet och körde av ett killer pass. Nöjd är bara förnamnet. Dock jobbar jag på Ligist idag och sen Amba och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna powernapa där emellan. Blir en 24 timmars idag tror jag… Hoppas verkligen inte men i värsta fall får jag gå nutz på Red Bull. Då snackar vi bananaz. Inte de 2-3 jag dricker per dag i vanliga fall. Och HALLÃ?! Bli inte upprörda nu, jag dricker inte kaffe så något måste jag få unna mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!