Lite humor såhär en måndag

Ja alltså det är ju jättesynd om Alwa 62år men även JÃ?TTEROLIGT. Det här är min humor. Asså… Tänk man står och skriker och överlycklig över att man vunnit 25 000 kronor och sen visar det sig att de hade skrivit fel nummer? Det är ju jätteroligt. Har ni sett de här youtube filmerna med fejklotter? Ha ha ha. Asså skrattar för mig själv av tanken. De är från USA så filmar de sina familjemedlemmar när de skrapar fram x-antal miljoner och blir helt hysteriska, såklart. Och sen berättar familjen att det är ett skämt. Det är JÃ?TTEROLIGT. Postar den bästa längre ner, när han som ''vunnit'' ringer och säger upp sig bla.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=07M1-se4_f8[/youtube]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!