Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min helg i bilder

Nu tror jag att jaghar sovit bort jetlagen. För idag vaknade jag med svårigheter när klockan ringde halv sju. Var supertrött och snoozade till tio över… Blev stressigt och fick hoppa att tvätta håret. Så idag är det mössa på kontoret.

Vilken helg det varit. Hur kul som helst. Hänt a lot. Men låter det mesta vara osagt. Kickade igång helgen med att åka hem från kontoret på Mariatorget vid 16 för att byta om och sen tillbaka för att avsluta jobbet. Sen hade vi en liten afterwork här. Jag, Carro och Louis. Sen tog vi en taxi till Nalen där Stockholmspriset hade fest. Sen var jag på Amba och White. Lördag började vi med förfest hos Forni. Snälla Petra både fixade mitt hår och sminkade mig. Sen vart det lite AW White för ovanlighetens skull.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Dasha Girines webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!