Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GAGAS NYA VIDEO <3

HEJ kompisar. Ã?r ni lika stora Lady GAGA fans som jag? Jag tycker hon är utomjordligt fantastisk. Jag absolut älskar henne. Nu har hon släppt en video till sin senaste singel ''Born this way''. Jag har kämpat med att försöka lägga in den här men det funkar inte. Får absolut inte till det. Någon som kan hjälpa mig????

Den här videon är fantastisk. Helt twisted från hennes dark fantasy och i love it. Den blir svår att toppa.

Här har ni länken iallafall:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musikvideor/article8641910.ab

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!