Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

OXID

Innan jag går och jobbar om helgerna brukar jag alltid försöka hinna med OXID (bar och restaurang) av flera olika anledningar. Först för att min kompis Max jobbar där som barchef. Sen känner jag de andra i baren/servisen en smula. Och jag har väldigt många andra kompisar som hänger där. Det blir lite som att komma in i sitt egna vardagsrum fast med en egen betjänt.

Jag kommer in, slår mig ner och så kommer någon (typ Max) och säger:
-''Vad får de lov å vara idag?''

Så svarar jag alltid:
''De vanliga, tack''.

Så kommer han med MIN EGNA DRINK. Som finns med på deras drinkmeny som sitter på väggen. Pretty häfti, visst? Erkänna ni är avundsjuka. Oxid ligger på Birger Jarlsgatan 33. Ta er dit och ta ett glas av en DONDASHA.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!