Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TURN OF THE LIGHTS IN HERE BABY

Igår hade vi afterskitema i Red Room. Jag körde på hängslen och goggles. Pallade inte riktigt termosar. Så här såg det ut igår när jag dansade skiten av (eller heter det ur?) mina trampdynor:

PS. Jag har INTE en blåtira på sista bilden, det är nog bara blixten som gjorde något funny med ögonskuggan. bilder från stureplan.se såklart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Förlåt men just nu jobbar jag så mycket att jag knappt orkar sminka mig. Ska ta tag i min fula mittbena så fort jag slutar jobba dag OCH natt. …

  2011-03-08 08:58:27 http://dashagirine.se
  Svara
 • varför har du alltid ditt hår såå tråkigt jämt? alltid samma tråkiga mittbena. en ful mittbena också. ser inte ens snyggt slvarigt ut, utan bara slarvigt och fult! Du KAN Se så mkt finare ut men fattar inte varför du fixar till dig lite mer…

  2011-03-07 21:15:30
  Svara
 • Hejsan! Jag skulle verkligen vilja börja blogga på spotlife, har velat det i över ett år nu. Jag skickade en ansökan men fick inget svar… Nu undrar jag om du skulle vara sååå gullig och skicka en invite till mig?

  Kram på dig, och tack på förhand!

  2011-03-06 16:40:50 http://mathildis.bloggplatsen.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!