''Förlåtelsernas''-dag

Hej hej. Idag vaknade jag som vanligt efter knappt fyra timmars sömn. Som jag max kan sova när jag varit ute på discodans. Det är så jobbigt för det är under helgerna jag vill sova ut, men det är helt omöjligt…

I vilket fall så åt jag lunch med Becca och Josef på Saturnus och nu sitter jag och får middag hemma hos dem. Myssöndag delux.

Förresten. En viktig sak också. Idag är det förlåtelsernas dag. I Ryssland ringer man runt till alla man tycker om och ber om ursäkt och förlåter varandra. Man behöver inte vara ovänner utan man gör det bara. Det finns alltid saker man gjort som är dumt. Min mamma ringde mig precis. <3.

SÃ? till alla mina älskade kompisar, familj, bekanta, ovänner, gäster, jobbkamrater – FÃ?RLÃ?T för allt dumt jag gjort mot er. På riktigt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!