Hur doftar kärlek?

Det är för mycket på jobbet just nu. Jag hinner inte blogga. Måste aktivera mobilbloggen. Har fortfarande kopplad till min förra blogg.

Men ikväll efter mitt sista möte ska jag sätta mig och svara på era frågor. Nu får det vara nog på alla photobooth bilder förfan. Säg till! Hehe.

Roliga sms jag fått av mina kompisar ang era frågor förresten. Alla ba ''Vad fan är Maya's problem? Du borde kolla ip-nummer''. Hehe jag svarar ju alla att jag redan vet exakt vem det är och att hon NU vet att jag vet vem hon är, är tillräckligt pinsamt för henne antar jag. Kanske de lämnar med ifred nu. Men jag tänker ändå svara på hennes brända påhopp! Jag kommer svara på alla frågor.

Så här såg min frukost ut idag (Lätt kesella + jordgubbar):

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!