Bästa filmen jag har sett i mitt liv. Den träffade som tusen nålar mitt i hjärtat.

Igår när jag satt och svarade på era frågor så satte jag på kanal 8 bara för att ha något i bakgrunden. Men herregud vilken film jag satte på. Romantiskt drama, med Steve Martin.

Ni vet en film som känns efteråt. Jag kunde inte somna på säkert en timma efteråt, inte för att jag inte var trött (för det är jag mest hela tiden) utan för att jag inte kunde sluta tänka på filmen. Som ni förstår handlar den om kärlek. Kärlek som känns och lämnar avtryck. Jag vill inte avslöja för mycket. Men rekommenderar den av hela mitt hjärta!

Här har ni en trailer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YODMeNOSofo[/youtube]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!