Ni ville höra min röst

Jag har inte spelat in någon ny film. Men jag hittade denna på datorn. Den är snart två år gammal. Men så här såg jag ut då:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=65HrxlaeqOY&feature=player_embedded[/youtube]

Jag hade precis börjat på Hard Hat Media och var väldigt spänd och nervös. Jag säger att det bara är en dag kvar till en sak och det var min första bloggflytt. Jag skulle byta till Nöjesguiden från Blogspot. Det var en riktig end of an era-tid. Nu ser jag ju lite annorlunda ut men antar jag låter likadan?

Ska göra en ny film. Ska bara veta vad jag ska filma/säga. Har ni några förslag eller önskemål? Gör som ni säger!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!