Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det är inte ofta jag blir mållös men just nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Jag är så nyfiken på vem denna person är.

Men asså. Det finns en person som kallar sig för ''A'' och kommenterat pretty flitigt ett tag. VEM Ã?R DU? Kan du inte avslöja dig? Kom förbi Amba ikväll och presentera dig. Jag blir tokig. Det här är hans senaste kommentar:


Saker jag gillar med dig.

Din sötdråpliga humor. Dina ögon. Din sarkastiskt arroganta attityd. Din ambitiösa sida. Din street smartness.  Dina ryska rötter. Din goda smak. Din förmåga att växla mellan att vara gullig, vacker och råsnygg. Din svårgenomträngliga bitch shield. Din självständighet. Dina ögon som ändå skriker busfrö när du försöker vara seriös. Den omaskerade fjortisen i dig. Din pondus. Din självrespekt. Din utstrålning och Dina försök att vara genuint snäll.

Nä. vi känner inte varandra.

trevlig fredag.

Puss.

/A.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tänk om han är mannen i mitt liv?

  2011-03-11 12:48:22 http://dashagirine.se
  Svara
 • men tänk om han är ful?!

  2011-03-11 11:58:14
  Svara
 • Men ååååå <3

  2011-03-11 10:28:44
  Svara
 • Det är inte ofta jag blir imponerad men fan vad bra skrivet. Får mig att vilja lära känna människan också!

  Om det hade varit mig så hade jag nog inte vågat träffa dig på Amba för första gången mest för att det kan ju vara ganska skräckinjagande att ses på någons arbete och kanske inte få den möjligheten man är ute efter.

  Sedan är det ju inte orättvist för du får ju en trygghetsfaktor i att ses på Amba medans ”A” blir ju helt blottad. Ne, ta och möt upp varandra på ett kaffé någon tidig kväll i helgen! Se till att ta bilder också så man får se detta första möte som kan leda till, ja vem vet? 🙂

  Lycka till!

  2011-03-11 09:34:55
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!