Blommor till dasha.

Kom på att jag glömde berätta för er… Att jag fick blommor på den internationella kvinnodagen. Vill inte riktigt avslöja från vem… Men från en man som uppenbarligen förstod vad jag menade. Inte för att jag tror han läser min blogg. He he. Ã?r nog ganska säker på att han inte gör.

Så tjejer ge inte upp! Det finns bra män där ute. Det gäller bara att hitta den som passar er. I samband med detta vill jag be om ursäkt till alla som mailat mig i helgen. Det har varit för mycket av allt. Jag har inte haft tid att svara på alla mail. Men JAG SKA. Under måndagen.

Förresten. Ska vi ta tillbaka det härliga formatet ''KÃ?RLEK MED DASHA?'' Maila mig era kärleksbekymmer eller kärleksfrågor till [email protected] så svarar/hjälper jag! Puss och godnatt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • Good post! We will be linking to this particularly great post on our site. Keep up the great writing live stream horse racing free

  racing streams 2023-03-25 00:35:37 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • It’s nice to see the best quality content from such sites. https://no19butik.com/

  kadriye baştürk elbise 2023-01-17 03:13:42 https://no19butik.com
  Svara
 • There is some nice and utilitarian information on this site https://yoykem.com.tr/

  Güneş paneli fiyat 2023-01-16 23:32:59 https://yoykem.com.tr/
  Svara
 • As I website owner I believe the content material here is really good appreciate it for your efforts.

  izmir evden eve nakliyat 2022-12-09 12:34:19 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Jag måste säga att det känns som att när det går bra för dig i kärlek utger du dig för att veta alla svar och (tyvärr) får man lite uppnosig känsla från dig. Tex när du skrev hur inga killar är intresserade av tjejer de ligger med direkt och hur du aldrig gör det, det skrevs på ett lite snorkigt sätt. Sen när det går dåligt för dig då tiger du som muren. Ett tips nu bara när du kör igång med kärlek med dasha nu igen, försök vara ödmjuk och sårbar du med.
  /Trogen läsare

  2011-03-14 21:36:40
  Svara
 • Jag har samma problem..

  2011-03-14 12:53:19
  Svara
 • Jag har ett problem; Jag vågar inte visa mig sårbar inför killar. Jag är sjukt självständig och stark men när killar beter sig som gentlemän, ger mig rosor och sånt så vet jag inte hur jag ska bete mig. Ett lyxproblem kanske, men jag vill kunna visa tacksamhet och våga visa min kvinnliga sida.

  Jag är liksom tjejen som hellre dricker bärs än fina drinkar och hellre står och hänger än dansar. Jeanstjej helt enkelt… Vad ska jag göra? Jagmenar, killar gillar mig men jag vågar inte släppa dem inpå livet.

  2011-03-13 23:32:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!